dum 31.12.2022 17:19 Zobraziť v diskusii

Re: Úvahy o Bohu, Vesmíre, Učení Ježiša Krista, časť 2

@Súlad povedal/-a:

dum povedal/-a: Dokáž mi že sa mýlim, vyvráť mi to.

Už si ako Hox, ktorý požaduje dôkaz o neexistencii Ježiša. Ty dokáž, že máš pravdu. Lenže to nedokážeš dokázať, preto presúvaš dôkazné bremeno na druhú stranu. Hox je na tom rovnako s jeho dokazovaním existencie Ježiša, ktorého existenciu tiež nedokáže dokázať, preto žiada dôkazy od Rusofila o jeho neexistencii. Chlapci, máte presvedčenie, ktoré vám nikto neberie, ale z nejakého dôvodu vám leží v žalúdku presvedčenie niekoho iného. Pýtam sa vás, je toto konceptuálny prístup?

Z dôkazmi som nezačal ja. Estryd- "uvedomuje, že je to síce tak, ale nemá to ako iným dokázať, no myslenie mi skôr evokuje, že sa dané tvrdenie dá dokázať, prípadne vyvrátiť...

pre mňa celé Tvoje tvrdenie o prvej pozitívnej civilizácii (na ktorej planéte? kto to vtedy počítal?) atď. - vyznie to ako rozprávka... nič z toho sa dnes nedá nijako dokázať, čitateľ nejakej literatúry o tom môže tomu celému veriť alebo nie, ale dokázať sa to logicky nedá..." Pseudovedeckými spôsobmi a keďže sa to týka duchovných záležitostí to nedokážem dokázať. No som si istý nad akúkoľvek pochybnosť že to bolo a je tak.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.