Estryd 31.12.2022 19:09 Zobraziť v diskusii

Re: O mlieku trochu ináč

rony povedal/-a: a ma to dalsie benefity co som pisal

ďakujem za odpoveď, málokto má na zásuvke malý elektromer, ale bol by to zaujímavý údaj,
druhá vec je tá kvalita upečeného mäsa, jeho štruktúra a chuť - ako si to popisoval...
náhodou nerobíš kuchárske videá? síce chuť a vôňu by z toho človek nezískal, ale postup a výsledná štruktúra by boli zachytiteľné - podľa videí sa celkom dobre dá zopakovať postup iného kuchára (aj iných zručností) :)

ešte mi prišlo, že tu začíname diskusiu o pečení mäsa a sme v téme o mlieku :)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.