rony 31.12.2022 22:01 Zobraziť v diskusii

Re: O mlieku trochu ináč

@Estryd povedal/-a:

rony povedal/-a: a ma to dalsie benefity co som pisal

ďakujem za odpoveď, málokto má na zásuvke malý elektromer, ale bol by to zaujímavý údaj,
druhá vec je tá kvalita upečeného mäsa, jeho štruktúra a chuť - ako si to popisoval...
náhodou nerobíš kuchárske videá? síce chuť a vôňu by z toho človek nezískal, ale postup a výsledná štruktúra by boli zachytiteľné - podľa videí sa celkom dobre dá zopakovať postup iného kuchára (aj iných zručností) :)

ešte mi prišlo, že tu začíname diskusiu o pečení mäsa a sme v téme o mlieku :)

tazko k tejto teme nieco najst (videjka sa ale robit nechystam) lebo vsade je reklama na konvektomaty co pokladam za zbytocnost da sa to aj v beznej el rure ak je nastavitelna teplota a teplota koreluje s regulatorom, pohladaj si o tom daj si heslo pecenie pri nizkej teplote, mozno si nieco precitat napr, tu
https://sk.healthy-food-near-me.com/oven-baking-theory/
ale mas pravdu tema je mlieko :-)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.