Rusofil 01.01.2023 22:34 Zobraziť v diskusii

Re: Úvahy o Bohu, Vesmíre, Učení Ježiša Krista, časť 2

@dum povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

@dum povedal/-a:
A prečo stavby ako pyramídy, zikkuraty, Stonehenge, africké prastaré stavby, antarktické artefakty, Göbekli Tepe, maltské stavby, Karahan Tepe atď.? Pripomienky aj iných realít, svetov a civilizácií ako je táto naša. Vek týchto artefaktov a stavieb je skreslený, je oveľa starší, na stavby boli využívané aj technológie ľudstvu neznáme . Pred našou civilizáciou "jaskynného človeka" tu vzniklo aj zaniklo veľa iných civilizácií ktoré postupne ako pokračoval pád duchovne degradovali. Ľudstvo je výtvorom jednej z predposledných civilizácií.

Jak se stavěl Stonehenge od 0:34

K figúrkam z Mexika
https://afrikhepri.org/les-figurines-de-acambaro-prouveraient-quune-espece-humaine-vivait-avec-les-dinosaures/?cn-reloaded=1
tieto artefakty staré podľa vedcov 5000 rokov vyrobil niekto kto v nich zobrazil celú genézu predpotopných civilizácií na zemi a aj tvorbu a spolužitie s "dinosaurami" a inými tvormi . A keďže človečenstvá boli "obri", tak neprekvapujú veľkostné pomery ich a vtedajších zvierat na rozdiel k dnešnému ľudstvu.

No právě, Predsedatěľ ve svém videu říká o lžích historiků. Tedy, že Stonehenge historici vydávají za pravý, zatím co, pravé figurky z Acamboro, prohlašují za falzifikáty.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.