Zora 03.01.2023 11:07 Zobraziť v diskusii

Re: Zpravy z Polska

Litva - Poľsko - VB

Let z Litvy do Londýna pristál neplánovane v Poznani, dôvod je poriadne šokujúci!
Za všetko môže alkohol. Na letisku v poľskom meste Poznaň musel v nedeľu neskoro večer neplánovane pristáť lietadlo smerujúce z litovskej metropoly Vilnius do Londýna. Dôvodom bol opitý pasažier, ktorý počas letu slovne aj fyzicky napádal svojich spolucestujúcich, informuje v pondelok poľská agentúra PAP.
Hovorkyňa poľskej pohraničnej stráže Joanna Konieczniaková uviedla, že v nedeľu okolo 23.00 h dostala bezpečnostná služba na letisku Poznaň-Lawica v súvislosti s predmetným letom hlásenie „o neprispôsobivom pasažierovi, ktorého správanie si vyžadovalo rýchly zásah“.
Za všetko môže alkohol
Tohto 50-ročného občana Litvy vyviedla po pristátí z lietadla polícia. Následne ho previezli na záchytnú stanicu. Testy ukázali, že mal v krvi 1,5 promile alkoholu. Litovčanovi hrozí trestné stíhanie.
Kapitán letu policajtom povedal, že muž sa počas letu odmietal riadiť pokynmi posádky, správal sa násilne k iným pasažierom i k letuškám a v lietadle konzumoval svoj vlastný alkohol.
https://ereport.sk/za-vsetko-moze-alkohol/
https://www.teraz.sk/zahranicie/let-z-litvy-pristal-neplanovane-v-pozn/684662-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%3Bsearch


iné nedávne neplánované pristátie v Prahe /VB - Česko - Rumunsko/
https://ksbforum.info/discussion/comment/15705/#Comment_15705


Z Poznane pochádzajú zaujímavé osobnosti:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Poznaň
https://cs.wikipedia.org/wiki/Poznaň
https://en.wikipedia.org/wiki/Poznań

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.