Rusofil 03.01.2023 18:22 Zobraziť v diskusii

Re: Zakaz kúrenia, možné dopady na pranie, bežný život, atď.

@orimak1 povedal/-a:
Skúsme si všetci predstaviť zrealizovanie zákona o zakázanom vykurovaní. Jedna stredná dedina má zhruba 4000 obyvateľov ,t.j.asi 1000 domov -minimálne 1000 komínov.(ja sám mám v dome 3 komíny). V tuhej zime budú všetci vykurovať.Koľko bude treba poslušných a otrlých osôb na zadržiavanie previnilých kuričov? Na dedinách ľudia nezabúdajú .Kde “kuričov “pozatvárajú ? Máme toľko vybavených priestorov ? To všetko si vyžaduje prípravu s tylovým zabezpečenim .

Ale právě o tu jde. Přes takovéhle agendy obrat lidi o nemovitosti. Již je dost takových, co mají TČ, nebo kolektory. Ti budou hrát svoji hru. Např. my jsme tvrdě investovali a ostatní budou topit dřevem? To tedy ne. Další jsou ti, co žijí v pronajatých nemovitostech. Když já nemám svůj dům, ať ho nemá nikdo.
Dokonce již mají i prostory, kam pozavírat neposlušné. Supermarkety a Hypermarkety. Všechny potřebné sítě k dispozici, dokonce i pekárny, na výrobu kus žvance. Dokonce tam mají i mrazáky a mříže. Nebo si myslíš, že majitelé těch budov, když nebude co prodávat je nechají jen tak stát?. Jsou také výhodně rozpoloženy, na výpadovkách. Vše je připravené. Ale již mlčím.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.