Rusofil 05.01.2023 19:06 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@JankaS povedal/-a:
pri mimozemstanoch ti vzdy sa otazka len posunie, kto stvoril zivot u nich? a ako? a tam sa dostavas do pozicie ze z definicie nevies najst riesenie a teda ta otazka skor prestava mat zmysel a stava sa otazkou viery. Ale aj ta viera, ak Annunakov stvoril Boh, preco by ich potreboval na nas vznik? Resp. ak aj boli nasimi tvorcami, nie su doleziti. Ale ja ked sa pozeram na CS Mystery, kde napr. o Annunakoch davali nejake ruske dokumenty, tak si stale hovorim, ze vsak to su len bytosti na takej urovni ako sme my......ziadne "lepsie", "vyssie".....s ludmi narabali ako so zvieratmi a o nejakom sucite sa neda hovorit, na Zem prisli kvoli zlatu a pretoze to bola tazka praca, tak sa burili proti svojim velitelom (pripada ti normalne, ze niekto, kto vie cestovat vo Vesmire na obrovske vzdialenosti si nevie zabezpecit "pohodlnu tazbu" odhliadnuc od toho, ze to su len fyzicke bytosti, kedze zlato, a nam sa musi jednat o duchovne bytosti-lebo nas zaujimaju kvoli ceste k Bohu alebo co sa deje po smrti, inak to cele nema zmysel, za 5 mld. rokov Zem zanikne). Proste mne to skor pripada ako premietanie samych seba do tychto mytov, dokonca v tom nevidim ani ziadny progres, vyvoj k lepsiemu.

Absolutní guláš.
Pokud by sis poslechla Indické védy, věděla bys o stavbě vesmíru. Ten má podobnou stavbu jako vejce. Stvořitel je jen jeden. Pod ním je celá hierarchie entit, včetně tzv. Anunaků.
Tady ti zase chybí přečtení Sumerských tabulek, kde je napsáno, odkud a proč sem přišli.
Zlato o kterém mluvíš, nebylo zlato - kov, ale jedná se o obilí!!! Podle barvy obilí dostalo zlato - kov své pojmenování.
To potřebovali na své přežití, a toto byl důvod, že začali s výrobou otroků, kteří by za ně to obilí pěstovali.
Původními obyvateli planety Země byli bílí lidé - světlí, které stvořil Stvořitel a nebyli vyrobeny Anunaki. A právě potomkové Anunaků na Zemi dělají ten chaos, který tady máme. Chtějí konečně ovládnout celou planetu, pro svého výrobce. Proč je dnes nedostatek energie? Protože se spotřebovává na provoz CERNU, který funguje jako brána, přes kterou se má vrátit jejich výrobce. Před několika měsíci se v CERNu sešla celá "verchuška" EU, aby spustila otevření brány.
Pokud tě to zajímá, poslechni si védy o stavbě vesmíru, doplní se ti mozaika. Pokud se ti to nechce absolvovat, pak není o čem mluvit.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.