Pleistocen 06.01.2023 21:21 Zobraziť v diskusii

Re: Pandémia, epidémia, očkovanie a génová manipulácia

rony povedal/-a: Nie je chorlavy ked nieco na neho lezie trva to max 1,5-2 dni potom je to o rekovalescencii max do 3 dni je uplne fit. V okoli je najvyssi a najsilnejsi z rovesnikov, je to taky zdravy ruzovolici dedinsky chlapec.

Tiez to mozem potvrdit u svojich dvoch deti (4 a 1,5 roka). Ja som bol pevne rozhodnuty neockovat, lebo som mal kolegu v praci, ktory ma starsieho syna ockovaneho a mladsieho neockovaneho. Starsi ockovany mal silne vedlajsie ucinky a taha sa to s nim doteraz. Mladsi neockovany je chory 2 dni ten starsi aj 10 dni. Celkovo ma starsi slabsiu imunitu, vsetko sa na neho lepi a je chory niekolkokrat do roka.
Manzelka chcela nase deti ockovat tak som jej kupil knihu Hovorme o ockovani autor je Peter Tuharsky. To ju presvedcilo, ale lekari boli velmi neprijemni a pri prvom dietati na nas dost tlacili. Druhe sa narodilo uz cez covid a vtedy paradoxne tlacili na ockovanie menej. Bud videli rozdiely v chorobnosti, alebo pribudlo rodicov co nechcu ockovat tak to tak neriesili ako pri prvom dietati. Manzelka mi doteraz dakuje, ze som ju presvedcil, hlavne ked pise s kamoskami co maju rovnake deti ake s nimi riesia zdravotne problemy. Rad tu knihu Hovorme o ockovani poslem niekomu zdarma ak mu to pomoze pri rozhodovani. Ved po precitani ju tiez moze poslat niekomu dalsiemu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.