Sergio 07.01.2023 20:09 Zobraziť v diskusii

Re: ...týždenný výherný kvíz na zamyslenie

Stalin ..nie ..
To meno je v ruskojazyčnom svete VEĽMI, veľmi málo známe. Ak je spomínané tak skôr, z istých ideologických dôvodov, negatívne. Preto ani nie je spomenuté v prácach VP ZSSR ( to je aj príčinou prečo to MENO "konceptuali", este neuhádli😉 ...čo v tých prácach nie je konkrétne uvedené to tzv. neexistuje)... ale koncepčne mysliaci ludia, teda ľudia tvoriví, tvoriaci OSNOVU ŽIVOTA použivajúci a chápujúci slova a termíny KSB, by to uhádnuť mohli.
P.S. prosím berme túto hádanku-kvíz ako hru, zábavu s nadhľadom a úsmevom. A ak sa pozrieme na veci z nadhľadu a nezúčastnene budem len veľmi rád a poteši ma to🙂😀. Podstatou a cieľom nie je ani tak konečné MENO, ako uvažovanie a myslenie, kto by to mohol byť....a teda ako "veľmi" nepoznáme naše spoločné dejiny a osobnosti. A ako z rôznych netušených uhlov sa na ne môžeme pozerať...

P.S.definícia pre pochopenie vyššie napísaného textu:
Konceptuál je terminus technikus, je to označenie isteho typu dogmaticky, skostnatelo a úzkoprso vnimajúceho typu ľudí. Ľudí vidiacich iba tvrdé skutočnosti uvedené tzv. Tlustých knihách, necítiaci a nevnímajúci, nič čo je napísané tzv. medzi riadkami textu, súčasne v súlade s mravným zmyslom danéhk textu, ale nie je zhmotnelé v konkrétnych slovách daného textu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.