Rusofil 08.01.2023 12:35 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Hox povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

Hox povedal/-a: No, to je tvoje náboženské přesvědčení, které nemůžeš ničím dokázat, a fakta mluví proti.

B) Vždyť jsem potvrdil tvé tvrzení. Tímto novým příspěvkem si popřel sám sebe.

Napsal jsem jen to o genech a genetice, to další už sis doplnil, to jsou tvoje názory se kterými nesouhlasím. Z pohledu genů nic jako lidské rasy neexistují, všichni jsme potomky jednoho páru nebo tří párů, záleží jak člověk chce interpretovat data z genetiky. Z pohledu genů patří všichni lidé ke stejné rase - té jedné, člověk. To co vnímáme jako "rasu", lépe by bylo říct etnickou skupinu, jsou z pohledu genetických rozdílů mezi lidmi úplně zanedbatelné rozdíly, které jsou mnohem menší, než genetické rozdíly mezi zástupci stejné etnické skupiny. Také, neexistuje nic jako rozdílná barva kůže, barva kůže je jen jedna (všichni lidé mají stejné barvivo melanin), rozdíl je jen v jeho množství. Liší se odstín, nikoliv barva. Také mitochondriální data potvrzují, že všichni lidé jsou potomky jedné ženy.

Tvůj příspěvek se zase vine v hlavním proudu současného mainstreamu, který se snaží rasovědění přehodit na výhybku DNA. Z toho důvodu je na západě de facto tento výzkum zakázán a seriózní vědecké poznatky jsou vydávány za rasizmus. Je očividné, že rasy existují, ale je tady snaha tento fakt ignorovat. Přesně tak jsi to předvedl ty. Fakt rasy ses pokusil přenést na jinou úroveň, tj. záměrně vytváříš falešnou dichotomii.
Abys pochopil, malý příklad:
Já: Dnes je neděle.
Ty: není to pravda, je leden.
Realita: Je i neděle i leden.
To, co píšeš ty, je falešná dichotomie. To, že je leden, nevylučuje, že je neděle. To, že je jen leden a nemůže být neděle, je tvůj klam.
Lidstvo je DRUH, kde se jednotlivé poddruhy rozdělují na základě rasové příslušnosti.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.