Rusofil 08.01.2023 12:51 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Hox povedal/-a: Také mitochondriální data potvrzují, že všichni lidé jsou potomky jedné ženy.

Toto je již vyloženě "vědecká" lež genetiků, objednána od zákulisí, tj. GP. Kljosov dokázal, že takový důkaz neexistuje. Pokusím se to zjednodušeně popsat.
U muže pohlavní buňky nesou genetickou informaci na chromozomech XY, ženy XX. Představme si, že za ty desítky tisíc let bychom dávali tyto chromozomy do dvou sklenic ženské do jedné a mužské do druhé.
Pokud dáme do sklenice všechny XX, dostaneme něco jako homogenní kokteil, kde není možné určit, kdy a která žena přispěla do této sklenice. Z toho důvodu je mitochondriální rozbor neprůkazný. Ukazuje jen na to, že žena přispěla, ale není možné určit, kdy a kolik žen to bylo.
Naproti tomu, mužské chromozomy se chovají jinak. Ve sklenici to bude vypadat jako teploměrový sloupec, kde by bylo jasně vidět, který muž a kdy do této sklenice přispěl.
Takže tvé tvrzení, že všichni lidé pocházejí od jedné ženy je lež. Z homogenního kokteilu není možné určit, kterou kapalinu jsme do sklenice nalili jako první, nebo ve kterém časovém úseku, a kolik jich bylo.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.