Hox 08.01.2023 19:14 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:

@Hox povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Je očividné, že rasy existují, ale je tady snaha tento fakt ignorovat.

Ne v tom smyslu jak o tom píšeš ty, že by existovalo několik skupin lidí s odlišným původem.

Odmítáš očividné. Dnes se lidé přece rodí s odlišným původem. Někdo je zrozen přirozeným způsobem, někdo umělým ze zkumavky, někdo s pomocí náhradní matky, někdo umělým ze zkumavky s úpravou genů, někdo klonováním atd. Někdo s pomocí umělé dělohy...
Dnes žijeme to, co popisují Sumerské tabulky, nebo Bible. A jsou nevěřící Tomášové, kteří tento očividní fakt pořád popírají.

Měl jsem na mysli "s odlišným typem vzniku" ve smyslu jak o tom píšeš, původ máme pochopitelně každý odlišný, ale na společných předcích to nic nemění.

Sumerské tabulky nepopisují genetické manipulace, je to jednoduše mýtus stvoření. Pokud se někdo narodí ze zkumavky, nemá to vliv na jeho genetický kód, stejně tak náhradní matka, zkumavka a podobně.

Je zkrátka propastný rozdíl mezi tím co obsahují sumerské tabulky a nebo Bible, a tvrzením, že existuje několik "tříd" lidí, z nichž jen jedni jsou skuteční lidé stvoření Bohem a ti ostatní jsou nějaké napodobeniny. To druhé, o těch třídách lidí, nepotvrzují jakékoliv genetické výzkumy (a genomy jsou dostupné online, takže si můžeš být jistý, že by si toho někdo všiml, podobně jako si třeba odborníci všiml, že genetický kód koronaviru nese stopy zásahů), a druhak se o ničem takovém nepíše ani v Bibli, ani v sumerských tabulkách, ani v jakémkoliv jiném původním zdroji.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.