Rusofil 09.01.2023 07:05 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Hox povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

@Hox povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Je očividné, že rasy existují, ale je tady snaha tento fakt ignorovat.

Ne v tom smyslu jak o tom píšeš ty, že by existovalo několik skupin lidí s odlišným původem.

Odmítáš očividné. Dnes se lidé přece rodí s odlišným původem. Někdo je zrozen přirozeným způsobem, někdo umělým ze zkumavky, někdo s pomocí náhradní matky, někdo umělým ze zkumavky s úpravou genů, někdo klonováním atd. Někdo s pomocí umělé dělohy...

@Hox povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Nebudu již na lháře Hoxe reagovat, jelikož všechny důkazy, které tady přináším nedokáže vyvrátit, tedy kromě odmítání a matení pojmů. Pro ty, které toto téma zajímá, a chtěl by se podívat na zdroje, ze kterých vycházím, tak tady:

Jednoduše věříš nesmyslu a označuješ každého, kdo nevěří stejnému nesmyslu, za lháře. Žádné důkazy svých tvrzení jsi tu neprezentoval a pokud Skljarov tvrdí co samé co ty, tak potěš koště. V minulé diskusi jsme rozebírali sumerské texty kde údajně mělo být potvrzení tvých tvrzení a nebylo tam nic, jeden velký pšouk. Tvůj problém je že nerozlišuješ fakta a interpretace, nemáš nejmenší ponětí o kultuře, ve které vznikly, o jejím pohledu na svět.

Zase překrucuješ. Já tě považuji za lháře ne proto, že nevěříš mým "nesmyslům", ale proto, že jsi mě tady přede všemi kolegy nařkl z toho, že jsem je nazval hlupáky. Já tě pak požádal, abys to dokázal citací příspěvku, kde jsem to měl napsat. A pokud to nedokážeš, budu tě považovat za lháře. No a tys to nedokázal...
Ostatní, co tady dál o mě tvrdíš, tj, že nerozumím, nerozlišuji, nebo nemám ponětí, jsou jenom tvoje subjektivní dojmy.
A ano, Skljarov tvrdí, že Sumerské tabulky mluví o tom, že tady mimozemšťané vyráběli lidi pomocí genetické manipulace. A také tvrdí, že původ druhu člověk z Afriky, je výmysl "vědců" nepotvrzen žádnými relevantními důkazy. Celé video je o tom, zevrubně to tam rozebírá. Ale řekl jsem, od tebe neočekávám, že se na to video podíváš. Protože to u tebe nemá žádný význam.
Už se tady někdo zamýšlel na tím, proč jenom lidem rostou tak dlouhé vlasy? A proč zvířatům tak dlouhé "vlasy", tedy srst, nerostou?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.