Hox 09.01.2023 08:42 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil

Kvůli tobě budu hledat nějaké rok staré vlákno na zavřeném fóru, jistě... Celá situace s obviněním "lháře" je celkem vtipná, protože jednoduše jsi mě obvinil jen na základě toho, že nesouhlasíš s tím, co jsem napsal. Celý tvůj způsob diskuse se nese v duchu "kdo nesouhlasí s mými interpretacemi, nic nechápe a ničemu nerozumí", ukazuješ to dnes a denně, v tomto vlákně opět mnohokrát, takže reálně nemusím nic dokazovat. Důkazem bohatě stačí třeba tvoje reakce na myšlenky JankyS:

Rusofil povedal/-a: Absolutní guláš.

Co se týká subjektivních dojmů:

Rusofil povedal/-a: Ostatní, co tady dál o mě tvrdíš, tj, že nerozumím, nerozlišuji, nebo nemám ponětí, jsou jenom tvoje subjektivní dojmy.

stejně tak jsou subjektivními dojmy to co tvrdíš, a stejně tak jsou subjektivními dojmy to co tvrdí Skljarov a co podává jako fakta, ale jsou to ve skutečnosti jen jeho interpretace, tudíž víra. I když on sám si třeba ani neuvědomoval, že předkládá svoji víru jako fakta.

Rusofil povedal/-a: A ano, Skljarov tvrdí, že Sumerské tabulky mluví o tom, že tady mimozemšťané vyráběli lidi pomocí genetické manipulace.

Tvrdit může, z mého pohledu je obětí iluzí a jeho argumenty mě nepřesvědčili, protože každý jeden fakt na kterém staví má i úplně jiné intepretace, z nichž jde vystavět úplně, ale úplně jiný obrázek.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.