Rusofil 09.01.2023 18:13 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Hox povedal/-a: Teď už by tedy myslím mělo být jasné, proč tady vystupuju proti tomu, co tvrdí Rusofil: z mého pohledu to byla lež a klam tehdy v Sumeru, a je to stejná lež a klam dnes.

Tvé téze nevysvětlují, kde se tady na Zemi vzala pšenice, která se dodnes tady pěstuje, protože taková se v původní divoké podobě na Zemi nevyskytuje, dále nevysvětlují, kde se tady vzala kukuřice, která tady také nemá divokou variantu. Připomínám, že pšenice se na planetě pěstuje jen kolem 12000 let a přinesli ji právě ti mimozemštané, kteří potřebovali otroky na její pěstování. To, že současná pšenice nepochází z naší planety dokázal již v třicátých letech Nikolaj Vavilov, člověk, kterého tento výsledek jeho pátrání stál život.
Zdejší osazenstvo chci blíže seznámit s tímto člověkem. Byl to biolog a sběrač semen kulturních rostlin po celém světě. V Rusku založil sbírkové centrum, kde shromáždil na 250 tisíc exemplářů semen. Toto centrum bylo v Leningradě. Chci aby se vědělo, že největším bohatstvím Ruska není plyn, ropa a ostatní nerostní bohatství. Je to právě tato sbírka semen. A právě pro tuto sbírku semen byl Leningrad za druhé světové války obklíčen, protože se anglosasové chtěli této sbírky zmocnit. Povedlo se jim ale ukrást jen asi 250 druhů z pobočného pracoviště pod Ledningradem. Všichni pracovníci centra za války zemřeli hlady přímo na svém pracovišti, ale semena zachránili. Hodnota této sbírky se pohybuje kolem 11 trilionů dolarů.
Sám Vavilov zemřel hlady v roce 1943 ve vězení, a pochován byl v ukázkově, v krabici od semen
brambor. Byla to vražda a výstraha z popudu GP, jelikož Vavilov přišel na něco, co mělo být utajeno.
To by bylo k rostlinám.
Hoxova verze také nedokládá, odkud se na planetě objevilo zpracování kovů. Protože jsou objevovány už hotové pece, ale předchozí fáze vývoje metalurgie nejsou nikde k nalezení. Technologie zpracování kovů je také dovezena z vesmíru.
Jistě jste si všimli, jak Pjakin pořád mluví o tom, že všechny předchozí civilizace byly biogenní, až tato naše je technogenní. Že Bůh, ve snaze abychom se přiblížili k psychickému stroji Člověk, a ukázal nám zákon času, dovolil naší civilizaci být technogenní, to znamená, ovládnout zpracování kovů. Proto také tyto, již hotové technologie nám byly dovezeny z vesmíru. Pokud by toto také někoho zajímalo, podívejte se na toto video:
Metalurgie - Dar Bohů

12000 let GMO technologie "starověkých Bohů"(mimozemšťanů)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.