Rusofil 09.01.2023 20:28 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Modi povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

@Yori povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Už se tady někdo zamýšlel na tím, proč jenom lidem rostou tak dlouhé vlasy? A proč zvířatům tak dlouhé "vlasy", tedy srst, nerostou?

S timto vyjadrenim si dovoluji nesouhlasit. Jsou psi rasy, ktere se musi "pravidelne" strihat. Jinak zarostou tak, ze by se bud zadusily, nemohly se nazrat, zemrely na parazity, nemohly se vyprazdnit, zemrely horkem apod. Na netu je hodne videi. Dokonce si troufam tvrdit, ze rychlost rustu jejich "vlasu" a delka daleko presahuje tu lidskou.

Přesně, musí se pravidelně stříhat. To, co popisuješ, Jsou uměle vyšlechtěna plemena. Právě tak, jak byly šlechtěny výrobky - lidi mimozemšťany. Nebo v přírodě nějaký takový pes v původní verzi existuje? Pokud se mýlím a původní divoká forma takového psa existuje, prosil bych odkaz.

Dobre, ale existuje na zemi človek, ktorému by nenarástli dlhé vlasy, ak by sa nestrihal? A ak takí ľudia nie sú, znamená to potom, že všetci ľudia do jedného sú umelo vyrobení?

Tady se vracíme k bodu 1. Dle mého tvrzení byly tady tři fáze vzniku lidí, o kterých jsem psal výše Bible jasně říká, jak to probíhalo. Všechny 3 fáze. Stačí pozorně číst. Co se týče vlasů, znamená to, že i u mimozemšťany vyrobených lidech, museli použít nějaký "polotovar", který již na Zemi existoval. Důležité bylo, koho na to použili.
V Sumerských tabulkách se říká o tom, že když přišli přišelci, Země byla již ovládnutá jinými lidmi. Dle mého, stvořeny Bohem.
Bylo velké shromáždění žreců, kde se rozhodovalo, jestli přišelcům dovolí se na Zemi usadit. Bylo jim dovoleno usadit se v určených místech. Postupně se tady začali "roztahovat" s úmyslem celou Zemi ovládnout. Kam to dospělo dnes vidíme. Bojujeme právě s potomky těchto přišelců.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.