Rusofil 09.01.2023 22:44 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Hox povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: To, že současná pšenice nepochází z naší planety dokázal již v třicátých letech Nikolaj Vavilov, člověk, kterého tento výsledek jeho pátrání stál život.

On sám o tom věděl, že něco takového dokázal?

Hoxi, Hoxi, někdy je mi tě až líto, jak mi dáváš přihrávky na smeč.
Po prvé.
Dva roky jsi tady tvrdil, že nic takového, jako popis výroby člověka v Sumerských tabulkách není, a teď najednou připouštíš, že je, ale napsali to tak, aby to vypadalo, že jsou Bohové. Citace z tvého příspěvku:
"Například: "Přišli jsme a začali jsme vás lidi klamat a podvádět a začali si pro vás hrát na bohy"? Pochopitelně ne, jaký může být vládnoucí "elitu" efektivnější nástroj manipulace, než přesvědčit lidi o tom, že jsou jejich stvořiteli? A to je přesně to, co v těch textech nacházíme."
Tady jsi připustil, že v těch tabulkách je popsáno, že vyráběli lidi. To je pokrok.

  1. Vavilov. Jestli si byl vědom, že vyzkoumal, že pšenice nepochází ze Země. Dle mého ho to přinejmenším napadlo. Ale právě toto není důležité.
    Já skládám svoji mozaiku a dílky do mozaiky přebírám odkudkoliv, jako kriminalista. Vavilov je pro mě, jako "detektiva" něco, jako patolog a ten nikdy neříká, kdo je vrah. Ten jen popíše stav zkoumaného objektu, tj. pšenice. Dělat závěr, je na historicích (nebo detektivu). My ale víme, kdo historiky konceptuálně řídí.
    Ta pšenice, která se používá v zemědělství podle Vavilova nemohla vzniknout přirozeným způsobem z divoké pšenice, protože se jednotlivé druhy pšenic mezi sebou nekříží. Přišly odnikud, začaly se pěstovat na místech, kde se divoká pšenice vůbec nevyskytuje.
    Nemohly se ani dovézt odjinud, protože na každém místě na BV, kde se pšenice začala pěstovat se pěstoval jiný druh, tedy A, B, C. Lidé začaly podle jeho poznatků pěstovat rovnou současné druhy pšenice, u kterých pak genetikové odhalili, že mají 14, 28, a 42 chromozomů, což přírodním křížením nejde.
    Takže závěr k tomuto. Mě dal patolog (Vavilov) výsledek zkoumání, ale "kdo byl vrah" určuje až detektiv (tedy badatel). Genetici toto Vavilovo praktické zkoumání, totiž nemožnost křížit pšenice mezi sebou, potvrdili.
    Zopakuj si tvoření mozaiky. Potřebný dílek může přijít odkudkoliv a autor může, ale nemusí tušit, jak ti pomohl. Nevyhodím ten dílek jenom proto, že jsem zatím nedohledal, že mimozemský původ Vavilov přímo označil. Označili to genetici, také na základě jeho výzkumů.
    Pamatuj, po ovocí poznáte je. No a ovoce je v tomto případě pšenice.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.