Hox 10.01.2023 04:10 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil

To co je v těch tabulkách napsáno vím a dokazuje to jen tolik, že to tam někdo napsal. To že to dokazuje tvoje teorie je jenom tvoje zbožné přání, jak jsem psal, je propastný rozdíl mezi tím co je tam skutečně napsáno a mezi tvojí interpretací toho, co to znamená. To druhé je tvoje náboženské přesvědčení, víra, interpretace... nazvi si to jak chceš, zjevně nemáš zájem přemýšlet nad tím, že by věci mohly být i jinak než čemu věříš.

Rusofil povedal/-a: Dva roky jsi tady tvrdil, že nic takového, jako popis výroby člověka v Sumerských tabulkách není, a teď najednou připouštíš, že je

Není tam nic v tom smyslu jak tvrdíš, pokud chceš tvrdit opak, dej konkrétní citace co je tam skutečně napsáno. To co tvrdíš je něco podobného jako tvrdit, že text pohádky, ve kterém bude fráze "za devatero horami" ve skutečnosti popisuje cestování na jiné planety - můžeš tomu věřit, ale není to to, co by v tom textu bylo napsáno.

Rusofil povedal/-a: Tady jsi připustil, že v těch tabulkách je popsáno, že vyráběli lidi.

Opět tvoje zbožné přání, nic podobného jsem nenapsal, opět nerozlišuješ fakta (skutečný text sumerských tabulek) od jejich interpretací (tvoje teorie). Sumerské tabulky nepotvrzují nic z toho, co tvrdíš, viz příklad výše s "za devatero horami". Bible také nepotvrzuje tvoje teorie, opět stejný rozpor mezi aktuálním zněním textu a tím, čemu ty věříš, že ten text popisuje.

Ad Vavilov. Opět děláš stejnou chybu, tj. vezmeš nějaké fakta jako údaje o genomu pšenice, a prohlásíš že to dokazuje jen jedinou interpretaci, tvoji. Vůbec nechápeš, že by mohla existovat i jiná interpretace stejných faktů. Opět nerozlišuješ mezi fakty a jejich interpretací, a svou osobní víru předkládáš jako objektivní stav věcí. Ne, výzkumy Vavilova opravdu nedokazují nic v tom smyslu, jak tvrdíš, opět je to jak přes kopírák jako situace se sumerskými texty. Klapky na oči a uši a do "boje za jedinou správnou víru".

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.