Rusofil 10.01.2023 13:02 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Hox povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Ucelená verze to není, jelikož nevysvětluje, jak se tady lidé s kterými se padlí andělé zkřížili, ocitli.

Vepř znásilnil opici.

:D:D:D Tak, tos mě skutečně rozesmál, tedy pokud to myslíš jako vtip a ne vážně. Proč si sem nedal rovnou link, aby na mohl kdokoli kliknout, ale jenom foto linku?
Ale k věci. Tento blud mohl vypadnou jen z Amerického vědce. Je pravda, že některé geny člověka se překrývají s některými geny zvířat a pokud by v genové výbavě člověka nebylo již nic dalšího, mohlo by to (s velkými pochybnostmi :o ) být i tak, jak to popisuje zmíněný vědec. Podle toho, že si sem dal tenhle link, zdá se, že s ním souhlasíš.
Tato Americká hlava ale zapomněla na jednu důležitou věc. Genom člověka obsahuje dalších 95% genomu, o kterém slovutní vědci netuší k čemu, a hlavně odkud jej máme a navíc, v žádném jiném biologickém druhu se něco takového NEVYSKYTUJE.
Tak pokud člověk vznikl znásilněním šimpanzice prasetem (ano kolegové, o tom se ve zmíněném článku píše), odkud se u člověka vzalo těch dalších 95% genomu? Když ho nemá jak šimpanzice, tak prase.
Konstatuji, že zase vedle.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.