Lavazza 12.01.2023 20:07 Zobraziť v diskusii

Re: Pandémia, epidémia, očkovanie a génová manipulácia

@Kancelar povedal/-a:
Dostat tetanus, to chce kumst. Moj synovec zaockovany na cierny kasel dostal cierny kasel. Ockovanie jaksi pred ochorenim nechrani a s lahsim priebehom na mna nechodte :D

Pridám ešte aj ja svoju skúsenosť. Moje sú neočkované, boli predčasne narodené, som odmietla všetko aj čo mi nútili na oddelení pre predčasnuatka. Mali 1 rok keď dostali čierny kasel. Mám to potvrdené serologicky zo sterov, krvné testy nič neukázali.

Nezabrali nato atb. Išla som podľa protokolu , ktorí je na slobodaockovania. Nemali ani vôbec teploty, len z toho kašľa sa obcas pogrckali. Dostala som to aj ja, aj moja mama. Liečili sme sa megadavkami C-vitamín (5-7 g denne). Tak bola som to vysvetľovať aj na RUZV, dostala som pokutu 200 eur. Odtvredy mám pokoj.

Naša pedina to už nekomentuje, akurát povedala, že tým že majú protilátky, už ny ich neočkovala, lebo nevie, čo to spraví. Preto má velice udivilo, keď odborníci typu Prekopova, hovorili očkujte, aj keď ste covid prekonali.

Spätne to hodnotím, že dobre že som si s tým presla. Aj s tým stretom s Úradmi. Sa mi ovelalahsie odolávalo tejto covid šikane, lebo som si s tou skúsenosťou presla. Ja už neočkujem ani psa. Neviem, kde by na gauči chytil besnotu:-) má už 13 rokov, má zákal, už je aj trochu nahluchlý.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.