Rusofil 13.01.2023 10:14 Zobraziť v diskusii

Re: Chemické (p)otraviny a moderné lieky

@Lavazza povedal/-a:

@Kancelar povedal/-a:
2 a pol kila do tela? to skor na telo, nieco sa vstrebe cez kozu ale neverim, ze 2 a pol kila, to by ich zabilo.

Pozri je ličenie. Pozri si niektoré YouTube video na makeup tutoriál a uvidis.sa to nezda:)

2500/365=6,84g to až neuveriteľne nie je. A kožu ako organ, cez ktorý sa to vstrekne, by som rozhodne nepodcenovala. Pamatas na konskú pastu s ivermectinom? Odporúčali natierať na kožu.

Možno 2,5 je veľa, ale 100 g sa mi už zdá reálnejšie. Ja používam len prírodnú kozmetiku, aj na domace čistenie, nie kvoli Green dealu. Teda ocot a sódu a veci na tejto báze. Lebo neskutočne je nase prostredie zamorené. Ináč odkedy sme sa vzdali Ariel, Persil a podobnych sraciek, tak mame sa vyliecil ekzemna nohe. Tam je najviac sajrajtu. Ja pouzivam veľa veci id značky Frosch a Denk MIT Nature.

Ja to skôr chápem ako varovný prst. Tie chrmikálie sú všade. V utorok mám 2 skúšky, ale potom ti hodim analýzu pomocou knihy Víta Surového.

Souhlas. Já kvůli kosmetice :), tedy zubní pastě, skoro přišel o zuby. Nikdy, jsem neměl zubní kazy, byl jsem bez jediné plomby až jsem začal mít ohromné problémy s dásněmi. Doktoři mě ubezpečovali, že si zuby čistím špatně a měl bych to dělat tak a tak, používat to a to, dostal jsem seznam past, ale stav se mi nelepšil, ale pořád zhoršoval. Zuby jsem si šúroval po každém jídlem, až to vypadalo, že budu muset nechat vytrhat všechny zuby a udělat protézu.
Pak jsem někde zaslechl, že nějaký týpek si čistí zuby jenom sodou, tak jsem to zkusil. Světe div se, můj stav se tak zlepšil, dokonce tak, že jsem již dlouhou řádku let k zubaři ani nepáchl. Svině jedny fašistické, místo toho, aby člověku pomohli, jeho stav vědomě zhoršují, aby mohli na něm rýžovat. Také si ústa vyplachuji studenou vodou, místo teplé, jak mi také jeden z těch dobráků poradil. Nakonec jsem zjistil, že problémy jsem měl z jejich rad, které jsem dodržoval.
Nepoužívám ani žádné sprchové gely, ale maximálně neparfemované tuhé mýdlo. Jako deodorant si nanesu do podpazuší také sodu a celý den se nepotím, nebo když se spotím, nesmrdím! Tož tak, kosmetika = směr do nemocnice.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.