Rusofil 14.01.2023 10:50 Zobraziť v diskusii

Re: A zase raz o dogmatikoch, KSB a pod.

@Súlad povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: velký přívrženec KSB Dmitrij Taran

Veľmi dobre hovorí, KOBkári nedokázali za celú dobu existencie prakticky nič, iba navrhujú všelijaké moslimské vlajky a kecajú do nemoty. Výsledok ich práce 0,0 nič. Je to omyl, alebo cieľ KSB, ktorá vznikala pod kuratelou KGB? KSB svojou zložitosťou väčšine čitateľov neumožňuje pochopiť bludný kruh, do ktorého sa dostávajú a väčšina z nich končí iba pri opakovaní dogiem. Mentálne sa dostanú na vysokú úroveň a praktická fyzická úroveň nie je prakticky žiadna, stále sa len kecá a kecá a kecá, čo si všimli už aj ďalší. A nielenže si to všimli, už im to začína aj vadiť, pretože na kecanie sme mali dostatok času. Aké praktické rady poskytol Michail Veličko počas epidémie? Žiadne. V konečnom dôsledku ich nepriniesol ani Valerij Pjakin, ktorý dokonca odporúčal očkovanie (nie mRNA, ale tiež vytvárajúce hrotový proteín). Kolegovia vedľa majú plno práce s vlajočkami, ktoré sú najmenej podstatné. Okrem toho, tá islamská odpornosť, s ktorou prišiel Um, je na pár faciek, nie na vlajku nového SNP. Začínajú od konca a na začiatok sa nikdy nedostanú, pretože majú plné ruky práce diskutovaním.

Čo dokázala KSB za 30 rokov?

Stiahnuť dobrosrdečných, ale naivných ľudí a nasmerovať ich akčný potenciál do prázdna. Nech konečne (o)žije Mŕtva voda, alebo ešte lepšie, nech jeNeprotestovat na náměstích, nahradená Živou vodou.

Mě KOB v něčem posunula, to nemohu popřít. Přivedla mě na vyšší level. Když jsem onehdá posílal Pjakinu vyloženě praktickou otázku, aby nám konkrétně řekl, co máme tedy dělat, odpověď byla: neprotestovat na náměstích, bojovat, tam kde stojíme, v práci se stát nepostradatelní, číst hrubé knihy.
Uvidíme, jak dopadne volba prezidenta. Kdyby se do druhého kola dostali Babiš s Baštou, byl by to výsledek. Pokud se tam objeví Pavel s Nerudovou, konstatoval bych, že situace je ještě horší, než byla. KOB ne KOB.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.