Lavazza 14.01.2023 14:06 Zobraziť v diskusii

Re: A zase raz o dogmatikoch, KSB a pod.

@orimak1 povedal/-a:
KSB je sice znamá 30 rokov ,ale koľkí ju aj v praxi používajú ? Je široko dostupná pre verejnost , no tá sa jej oboznamovaním, učením a osvojovaním nejako nehrnie . Čo že to , pravidelne každý , KSB-čkár na konci vystúpenia zdôrazňuje ? Čítajte hrubé knihy a učte sa aby ste mohli ovplyvňovať priebehajúce procesy. Takže podľa mňa nie je problém KSB ako taká , aj s prípadnými minami , ale problémom sa ukazuje že verejnost zatiaľ “neštudujte “ a “ neučí sa” t.j. “nečíta hrubé knihy” . Dnes je hlavnou vojnou - vojna informácií , mať informácie a používať ich o tom je KSB . Nie je potreba zatracovať KSB, nemyslím si že je teraz rozumné zaoberať sa mínami v KSB , pretože ešte stále sme na začiatku tohto učebného procesu s používaním informácií. Ak bude verejnosť vo väčšom rozsahu oboznámená s KSB a uvedomí si jej možnosť vplyvu pri riadení štátu budeme sa zaoberať aj tými minami. No nato je ešte priskoro , Počul niekto z nás na tomto fóre v hlavných oficiálnych médiách pre verejnosť propagáciu KSB ? Nie? No a tu aj máte odpoveď či je , alebo nie je , KSB potrebná . A ešte som nevyslovil slovo trpezlivosť , ktorá tu je tiež dôležitá.

Nikto KSB nazatracuje. Pisala som zo aj na starom fóre viackrát, že pominul čas aby ľudia čítali tlste knihy, ktoré navyše prekladali akademici. Začo im patri veľká vďaka.

Ľudia budú alebo už majú existenčne problémy. Seriózne.

Ale teória na papieri je teória. Ľuďom treba ukazovať priklady. Pretože ak zo bude veľmi zložité budú utekať tam, kde sa veci vysvetľujú jednoducho, sj keď nesprávne (Danny napr.). Ja hovorím o tom, že treba zmeniť pristup. Bavili sme sa už o tomto x-krát. Výsledkom je x platforiem (len na TG viem o 3), Oracle, konceptual. Výsledkom je viac skupin, namiesto zjednotenia a spájania sil. Ale to asi KSB nebude.

Ináč len tak na okraj, toto fórum vlastne podľa pravých KSB ani KSB nie je.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.