Rusofil 14.01.2023 14:49 Zobraziť v diskusii

Re: A zase raz o dogmatikoch, KSB a pod.

orimak1 povedal/-a: ale problémom sa ukazuje že verejnost zatiaľ “neštudujte “ a “ neučí sa” t.j. “nečíta hrubé knihy”

Veřejnost nebude číst, dokud neuvidí výsledky. Proč se emigrovalo tak mohutně do USA? Protože jim USA nabízeli něco, co potřebovali. A to, co potřebovali viděli všude. Viděli, jak se tam dobře žije a proto tam utíkali. Dokud Rusko neukáže, že se v Rusku žije lépe, než kdekoliv ve světě, nic se nezmění. Protože rodiny musí někde bydlet, musí nakrmit své děti, musí se postarat o staré. Co nabízí KOB? Číst hrubé knihy.
Tvůj příspěvek názorně ukázal to, co kritizuje Taran. Otázka Lavazzy je na 1.logické úrovni, tj. jak nakrmit děti a ty ji odpovídáš na 3.logické úrovni, tedy, že problémom je, že verejnosť zatiaľ nestuduje ... KOBáci se v první řadě musí naučit mluvit s lidmi na různých logických úrovních. Ale bohužel to nedokáží, protože jim chybí znalosti z rétoriky.
Taran jasně říká. Dogmatičtí KOBovci rozdělují a rozdělené Království umírá. Když se podíváme na KOBovce u nás, tak se rozdělili snad na 5 skupin. Kde ti pravověrní vyčítají ostatním, že KOBovci vlastně nejsou, protože nejsou takoví, jako oni.

Co jsou to tři logické úrovně se dozvíte tady od 13:23

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.