Súlad 14.01.2023 22:49 Zobraziť v diskusii

Re: Voľby prezidenta ČR/zvolený prezident Peter Pavel

Bombulko povedal/-a: Je mi rovnako smutno z toho, že oba naše národy tak zhlúpli. Otázne je, či to je až tak moc, alebo či je tomu dopomáhané okrem nekonečných peňazí z fed tlačiarní aj nejakým tým domininion či iným obdobným systémom.

Stokrát opakovaná lož odvšadiaľ, psychológia davu, technologické ovplyvňovanie mikrovlnnými žiaričmi, fluór v zubných pastách spôsobujúci apatiu a poddajnosť ľudí, čiernomagické rituály, egregoriálne pôsobenie, duše, ktoré sa rozhodli neprebudiť...

Keď si zoberieš, koľko peňazí a úsilia na nás musia vynakladať a stále nás nedokážu oblbnúť, máme byť na čo hrdí. Stojíme ich stovky miliárd, najlepších odborníkov na svete vo všetkých oblastiach, vymývanie mozgov 24/7 masmédiami, majú kúpené naše vlády a my stále odolávame.

Počas pandémie na nás tlačili najviac na svete a vynakladali na nás desaťkrát viac úsilia než na iných a polovica národa odolala a nenechala sa označkovať. Na západe im stačí minimum a ide to. U nás sa snažia ako vedia a nejde to. Oni sú z nás nešťastní a veľmi, ale naozaj veľmi sa nás boja.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.