Hox 15.01.2023 09:16 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:

@Hox povedal/-a:

@Daf povedal/-a:
@Hox
Stvoření Adama a Evy přímo rovnou Bohem bez evoluce bych pochopil. Moc mi ale nejde na rozum, že by mělo celé Boží dílo vzniknout tímto způsobem. Že by si bůh Řekl, "co chybí k dokonalosti mého díla?" Paraziti a nemoci, tak jim tedy stvořím tasemnice, škrkavky a další odpornosti, strčím jim je do střev a dílo bude dokonalé".

To je dobrý postřeh a samozřejmě se nad tím mnoho moudrých lidí v průběhu historie už zamyslelo. Pro sebe to odpovězeno mám, nicméně tady v této atmosféře tohoto fóra, o tom dost dobře nejde diskutovat, nebo spíš nemá smysl to zkoušet.

Takže jinak řečeno, se bojíš nést svoji kůži na trh. Já diskutuji i když se do mně permanentně strefuješ. No nic. Kolegové se nedočkají odpovědí na své otázky.

Pokud se zamyslíš nad tím co jsem v tomto vlákně napsal, myslím že dojdeš k názoru že jsem šel s kůží na trh více než ty. Kromě toho tady působí agresivní jedinci, a komunita to toleruje a jejich příspěvky ještě plusuje, jakožto metodu psychologického tlaku vůči odlišným názorům, takže tohle fórum v současnosti (bohužel) opravdu není místo, kde by se dalo seriózně diskutovat o určitých věcech a prezentovat odlišné názory, o kterých by se pak dalo v klidu diskutovat.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.