Fero 15.01.2023 11:27 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Kancelar povedal/-a:

Hox povedal/-a: Kromě toho tady působí agresivní jedinci, a komunita to toleruje a jejich příspěvky ještě plusuje, jakožto metodu psychologického tlaku vůči odlišným názorům, takže tohle fórum v současnosti (bohužel) opravdu není místo, kde by se dalo seriózně diskutovat o určitých věcech a prezentovat odlišné názory, o kterých by se pak dalo v klidu diskutovat.

Asi narazas na tohto experta:

tuna napriklad nema jedine plusko, takze by som to nebral za metodu psychologickeho tlaku na teba. Niektore jeho prispevky som i rovno vymazal, ak boli cisto osobne. Tento tu nechavam, aby sa ludia mohli vyjadrit ci s nim suhlasia alebo nesuhlasia.

Inak tuto temu az tak nesledujem, beriem to ako ring, kde si moze prist podiskutovat hocikto (nemam proste sil toto tu riesit.) Ak je tu niekto prilis osobny, napiste mi spravu, nech to vymazem/zmoderujem.

Peknu nedelu.

Keď sa Ogar akože lúčil a nick Súlad tu už bol, ja som napísal, že možno Ogar neodchádza, iba si dal nový nick. Na čo ma okamžite admini ubezpečili, že to tak nie je, veď oni by o tom mali vedieť. Je evidentné, že Súlad a Ogar je tá istá osoba, ktorá sa potrebovala na chvíľku "rozptýliť a nabrať "druhý dych". Štýl práce Súladu a Ogara je IDENTICKÝ. S Rusofilom často hrajú na dve prihrávky, stačí, si pozrieť ako si obaja "drukujú". Nie žeby mi vadilo Slovanstvo, naopak, podporujem ho. Vadí mi dehonestácia KOB-u. A admini tíško mlčia. A vraj je táto stránka o propagácii KOB-u.
Čo sa týka Ramzana Kadyrova, je to moslim, ktorý miluje Rusko a je oddaný Putinov vojak. Ogar z neho robí vraha, Len by som chcel pripomenúť, že Kadyrov môže byť lepší Rus ako Ogar-Slovan. Stačí si uvedomiť, že Rusko v akejkoľvek podobe bolo útvarom, kde mali všetky náboženstvá, všetko etnikum dvere otvorené, za podmienky, že budú svojou kultúrou prispievať k jeho rozvoju. A Čečenci sú toho príkladom, že to funguje. Čo nefunguje ale rozbíja túto Koncepciu je napr. Slovanstvo podľa Lauberta. Jeho práce a smerovanie ku Trojmoriu sú evidentné. Tým, že spája IBA Slovanov, z nich automaticky robí terč, ktorý Anglosas rýchlo a rád zlikviduje. Hlavne že Kadyrov je "vrah"
Ogar dokázal osobnými útokmi a aj urážkami rozbiť akúkoľvek diskusiu, a nikto mu nič nevyčítal.
Ogarove vedomosti o KOB-e sú mizerné, sám to párkrát priznal, že ich ani nečítal.
Ak si čitateľ všimne, toto fórum už nie je o KOB-e ale o kaleidoskope. Neexistuje už takmer žiadna táma, ktorá by bola rozvíjaním alebo aspoň udržiavaním Koncepcie.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.