Lavazza 15.01.2023 16:05 Zobraziť v diskusii

Re: Odborná komisia, JUDr. Peter Weis, Marica Pirošiková

Rozhovor s Dr. Lakotom

https://ereport.sk/kto-bude-riesit-nasledky/

Z rozhovoru:

Môžete byť konkrétnejší? Naozaj toto môže byť ešte horšie?

Áno, môže. „Teraz“ pozorujeme poruchy kardiovaskulárneho systému – hypertenzie, arytmie, infarkty, náhle úmrtia pri srdcovom zlyhaní. Stačí si pozrieť náhle úmrtia športovcov, pričom nárast sa odhaduje o 1700%. Poruchy zrážanie krvi, ktoré sa prejavujú trombami a následnými embóliami.

Poruchy nervového systému. Mohli by sme pokračovať, napr. možným nárastom onkologických ochorení a ich „divokého“ správania sa. Moja najhoršia obava sú poruchy a zmeny osobnosti, predčasné demencie. Ako kedysi povedal pán profesor Krčméry – uvidíme za päť rokov…

Ďalším problémom ohľadne vakcín je to, že len minulý rok spoločnosť Pfizer potom, ako ju začal vyšetrovať EP priznala, že vakcíny nikdy neboli testované na zabránenie šírenia vírusu. Aj u nás sa ale v kampani kládol dôraz na to, že ten, kto sa dá zaočkovať, ochraňuje tým aj svojich blízkych(najmä seniorov). Bola podľa vás vláda uvedená do omylu? Keď to takto proklamovala? Alebo bola kampaň klamstvom?

Bola klamstvom. Viedli ju tzv. medicínski primitívi alebo doslova medicínski debili. Možno s jedným, dvomi kurzmi prvej pomoci. Len si pozrite spektrum „odborníkov“ – komedianti, „novinári“, politici, a všetci tí Ing., Mgr., MVDr., PhDr., RNDr., ThDr.

CDC priznala, že v USA ide už o pandémiu očkovaných. Aj podľa štatistík NCZI sú očkovaní náchylnejší na ochorenie covid. Pred ktorým ich očkovanie malo chrániť. Je na to nejaké vysvetlenie?

Je. Neúčinnosť vakcíny. Prvotný antigénový hriech. Protilátkami zosilnený priebeh infekcie. Rozvrátenie imunitného systému.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.