Modi 15.01.2023 20:51 Zobraziť v diskusii

Re: A zase raz o dogmatikoch, KSB a pod.

Lin povedal/-a: Prostě - máš useknutou hlavu, vyrvané srdce a vyříznutý jazyk - mrtvá voda to všechno napraví, chybějící doroste a oddělené sroste.

A o tom to je. "Mrtvá voda" ako KSB pomáha jednotlivcom, ktorých globálna moc mentálne kaličí cez školstvo, že im nedáva riadiace vedomosti, že ich neučí o tom, ako naozaj funguje reálne riadenie štátu a sveta, že ich neučí o globálnej politike a všetko, čo je potrebné pre sociálnu bezpečnosť spoločnosti, aby bolo možné sa brániť pred nástrahami dnešných globalistov. Tieto chýbajúce informácie sú ako vytrhnuté orgány z tela, ktoré je potrebné do tela znova vrátiť. A to Mŕtva voda robí...

Živá voda by mala k chýbajúcim znalostiam pridať aj ducha - človečinu. A toto je náročný proces - skúška, v ktorej obstojí len máloktorý jedinec... Alebo aj na toto treba dať ľuďom primitívny návod, aby sa stali mravnejšími? Bez návodu to nezvládnu? Alebo sa im nechce? Ľudí už skúšali poľudštiť všelijaké náboženstvá a filozofie, ktoré sú tu nie 30 rokov, ale tisícky rokov, a koľko ľudí poľudštili? Možno niekoľko stoviek z miliárd.

Svet potrebuje nielen Človekov, ale najmä znalých Človekov - t.j. tých so znalosťami ako sa brániť a ako riadiť spoločnosť. Preto Živá voda bez Mrtvej vody nikdy nedokázala aspoň trochu zmeniť svet.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.