Rusofil 15.01.2023 22:48 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Modi povedal/-a: (Stále iba vychádzam z tvojej myšlienky, že bujný rast vlasov a brady je príznak kríženia, tak ako je to napr. u psích plemien)

Právě naopak. První lidé, kteří byli stvořeni a žili na planetě Zemi, byli světlí. A těm rostly vlasy i vousy. Tj. předpokládalo se od začátku, že si s tím poradí. Tj. minimálně si ty vlasy i bradu zapletou. Což dodnes Slovanské ženy dělají, viz copy a vlasy zaplétali i muži. Viz ve starém fóru, můj článek o slávě.
Naproti tomu staří genetičtí inženýři se potýkali s problémem vyrobit otroka, který by vypadal jako původní obyvatel, aby se lépe začlenil a byl nenápadný. Totiž původní obyvatele jim otroky nechtěli dělat a proto si je museli vyrobit sami.
No a při té výrobě nalezli nějaké (zvířecí) polotovary, kterým vlasy ani vousy nerostly, a také měli inženýři problém s pyjovou kostí. Citace z Vikipedie: Skandál vyvolala teorie profesora biblické literatury a semitských jazyků Ziony Zevita z Americké židovské univerzity, že Eva nebyla stvořena z Adamova žebra, ale z jeho penisové kosti. (studie tedy potvrzuje, že pro výrobu Adama byl použit nějaký primát, protože primáti tu kost mají a lidé ne.
U černochů se jim to moc nepovedlo, co se týče vlasů, pyj také zůstal nadměrný, zatímco u žlutých a rudých se to s vlasy povedlo (mají také stejný průřez a kvalitu), ale nepovedlo se to s vousy a pyj je minimální. Což dokazuje, že si s velikostí také někdo pohrál.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.