Modi 17.01.2023 01:06 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:

@Hox povedal/-a
Hox povedal/-a: "Podrobné zkoumání ukázalo, že před uložením prošel disk několika proměnami. Vzhledem k tomu někteří vědci předpokládají, že byl původně vyroben někdy mezi roky 2100 př. n. l. a 1700 př. n. l..

Dle mého. Vědci skutečně jenom předpokládají. A předpokládají ze srovnání a to srovnání opírají na rádio uhlikovou metodu rozpadu izotopů.
Ale pokud by ses podíval na tuto metodu, je to rovnice o dvou neznámých a i třetí konstanta, která se k výpočtu používá se ukazuje, že konstantou není, protože poločas rozpadu izotopu uhlíku není konstantní a závisí na aktivitě Slunce. Tedy při určování stáří z rovnice o třech neznámých budeme mít nekonečný počet výsledků. Navíc, praxe je taková, že když archeologové dávají nějaký artefakt k určení věku rádio izotopovou metodou, musí přiložit svůj odhad datace. Tedy, určuje ten, kdo platí. Mám to potvrzeno. Moje dcera i zeť jsou archeologové.
Dále nesouhlasím s výkladem vědců, jelikož kruhový objekt považují za Slunce, já ho považuji za Zemi se třemi lunami a zničeným Faetonem.
Tedy kromě posloupnosti výroby disku, se můj názor s názory vědců rozcházejí. Vzhledem k tomu, že si ani vědci nedokáží s tímhle diskem poradit a jenom tápají, jsou všechny verze, tedy i ta má, životaschopné.
Mimochodem, kdy jsem se o tuto otázku začal zajímat. Při studiu Slovanského kalendáře, kdy právě dny od 22.12-24.12. včetně, byly přisouzeny dnům třech lun. No a 25.12. nastává zrození Slunce. Vše sedí. A to jsem v té době ještě nevěděl o tom disku.
Myslím, že na tuto dobu jsem otázku vyčerpal, kdo má zájem může studovat, styčné body má. Mohl bych pokračovat tím, co se dělo pak, například, že Česká kotlina je největší suchozemský kráter na světě o průměru 300 km, výskyt Vltavínů atd. atd. Vše máme před očima.
První fáze disku Země + Měsíc

Druhá fáze disku Země + Měsíc + Lela + Faeton

Třetí fáze disku Země + Měsíc + Lela + Faeton + Fata

Čtvrtá fáze disku Země + Měsíc + Lela + Fata

K další fázi, úpravy disku tj. zničení Lely a Faty již nedošlo, autoři zahynuli právě v jedné z katastrof zničení těchto lun.

Mne pri pohľade na tie mesačné kosáčiky (srpy) napadlo, že ak by sa jednalo skutočne o mesiace, tak by museli byť všetky v rovnakej mesačnej fáze. Neexistuje, že jeden bude ako narastajúci mesiac, druhý ako ubúdajúci mesiac a tretí bude tvárou hore... Toto nie je fyzicky možné pozorovať na oblohe v jednom okamihu a v rovnakej zemepisnej polohe, takýto jav, kde by všetky tri mesiace boli v inej fáze a v inom sklone. Turci môžu vidieť ležatý polmesiac, ale zo severnejšej polohy to už nie je možné pozorovať. A narastajúci a ubúdajúci polmesiac súčasne, to je už úplne nemožné...

Ledaže by existovali aj "tri slnká", ako to bolo spomenuté tu: https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2023/01/ohniva-gehenna-zapomenuta-katastrofa.html

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.