Rusofil 18.01.2023 14:41 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Jak pracuje noosféra. Poslední měsíce tady mluvím o genovém inženýrství Anunaků (kteří vyrobili Adama) a hle, od Ruských žreců хранителей и вершителей (opatrovníků a vykonavatelů) se objevil vzkaz.
15:28 Co je odpadní DNA? Není to odpadní DNA. Když Anunaki modifikovali humanoidy, tedy Adamovské koleno (rod), oni prostě odpojili tuto linii (a nahradili DNA od umělého intelektu) proto, aby člověk nebyl duchovní, aby pociťoval chamtivost, aby byl ovládán emocemi, místo citů, tj. zatlačit zpátky od duševnosti a duchovnosti.
No potomkové Insana, kteří jsou čelovekmi duševními, mají podobnou i když ne odpadní DNA, ve které je taková informace, kterou nikdo nikdy nerozšifruje (moje poznámka, to těch 95% DNA, o které vědci neví, k čemu nám je a kterou nemají zvířata) Je to kód v kódu, je to jazyk v jazyce.
Tedy ta část kódu kterou šifrovali humanoidy Anunakové je od umělé inteligence a kód v kódu u člověka světlého šifroval sám Stvořitel.
Tedy to, stále tvrdím, odlišují se od nás jiným světonázorem. Takže další potvrzení o tom, že jedni byli stvořeni Stvořitelem a druzí modifikováni Anunaki.
Světlí byli stvořeni z prvního člověka Insana. Insan, byl stvořen z energie z andělského DNA z alfy rozumu a částice vesmíru.
Dále tam mluví, jak je to se zvířaty. Pak se ještě dozvíte, proč mají králové tolik jmen.
Tajemství naší DNA

PS: Je to tedy to, o čem mluví Ogar jako o živatmě. Zdá se, že to není vycucáno z prstu, ale má to racionální základ.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.