constanze 18.01.2023 18:06 Zobraziť v diskusii

Re: Voľby prezidenta ČR/zvolený prezident Peter Pavel

to jsou takove podprahove, nenapadne veci, ktere maji pusobit na volice. jako napriklad tento clanek, ktery je zdanlive neskodny a nevyznamny.
popis k manzelce generala:
Svatbu měli v roce 2004. Pavlová svému manželovi pomáhala na generálním štábu, kde měla na starost komunikaci se zahraničními vojenskými a leteckými přidělenci do ČR. Po odchodu z armády začala pracovat jako asistentka v mediačním centru. V roce 2022 byla v komunálních volbách jako nezávislá kandidátka za SNK zvolena do zastupitelstva obce Černouček, kde s manželem bydlí.
popis moniky babisove:
Monika se věnuje interiérovému designu a charitě. Iniciovala založení Nadace Agrofert, kde se zaměřuje na pomoc matkám samoživitelkám. Před čtyřmi lety se stala ambasadorkou projektu Nadace pro výzkum rakoviny ČR, který se zabývá prevencí rakoviny děložního čípku. Její velkou zálibou je móda. Potrpí si na luxusní značky. Nošené oblečení věnuje charitativním organizacím. Podporuje například bazar Báry Nesvadbové.

https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/s-hlavou-státu-si-češi-vyberou-i-první-dámu-co-mají-eva-pavlová-a-monika-babišová-společné/ar-AA16tl1V?ocid=entnewsntp&cvid=e8bedc6827a64ea1927b67496cc8441b

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.