Bombulko 20.01.2023 20:05 Zobraziť v diskusii

Re: Voľby prezidenta ČR/zvolený prezident Peter Pavel

@Rusofil povedal/-a:
Řekl bych to tak. Pavla má pod palcem USA, Babiše Němci (EU).

A kto má pod palcom nemcov (eu)? :) veď to sú komické dôvody. Babiš peniaze nepotrebuje. on ich má. takže je logicky oveľa menej uplatiteľný. Iste môžu ho vydierať cez firmy či rodinu ale to môžu preboha každého.
S generálom idete do vojny? so slovenským židom s kladným vzťahom k obchodu to vojna byť nemusí. A ani si nemyslím že by to chcel. Nie je tak sprostý ako vojak. No a otázka...kto sa neprispôsobuje vzniknutej situácii? ked boli komanči tak bol komanč...lebo vedel že má na to a chcel čosi dosiahnuť...za kapitalistov sa z neho stal kapitalista...a úspešný. Závidíme mu úspech či čuch na vyťaženie z každej situácie? Ale koniec koncov, čo si ľudia zvolia to budú mať.

My príčetní vieme čo budeme robiť keď nám dajú do rúk zbraň. A rusov naháňať určite nepôjdeme :). Chlapi by sa na to mali tešiť, lebo nie je mocnejšieho presvedčovacieho prostriedku ako zbraň v rukách zdravo nasratého chlapa. Mladých blbcov opijú rožkom a tí pôjdu pohnojiť ukrajinské černozeme s telefonom v ruke mysliac si že selfí z bojiska bude isto fajn.... Ale ktorý z tu prítomných by im po odvode niekam od rodiny ušiel keby už mal v ruke zbraň? No možno by si podaktorí odskočili do parlamentu na príjemný pokec v bufete s našimi zamestnancami...aaale to len tak nahlas uvažujem.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.