Súlad 21.01.2023 17:48 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:

Súlad povedal/-a: Lenže nič sme sa od teba nedozvedeli. Skús ešte raz.

Víš co nechápu? Pod příspěvkem, kde píšu, na kterém místě Knihy Enocha je popsáno vyrobení kopie bílého člověka, mám tři nesouhlasy. Teď nevím s čím nesouhlasí dotyční kolegové. Nesouhlasí s knihou? Ale vždyť se na ní Hox odvolával. Nebo nesouhlasí s mojí interpretací? Ale já jen citoval. Vážně je to tam napsáno. Tak nevím, proti čemu protestují. Že by jen z principu? Lebo Fico? (Rusofil)

Odpoveď nájdeš skrytú v komentári od Michaely. Pre nich sú všetci ľudia rovnakí. Napíš, že bieli sú v niečom lepší alebo výnimoční a je zle. Keď ale napíšeš, že sú v niečom lepší alebo výnimoční ostatní, je to pre nich v najlepšom poriadku. Pýtam sa, sú takí sprostí, alebo si to neuvedomujú. Po rokoch pozorovania dospievam k záveru, že mnohí z nich sú naozaj takí sprostí.

Mínuská máš preto, pretože si mal tú drzosť napísať svoj názor a nie to, čo oni chceli čítať. Veď je to KOBkárska heréza... Ešte pár storočí a budú za to upaľovať alebo viesť proti takým ako my sväté vojny. Pravdu vidieť nechcú, len to, čo zapadá do ich videnia sveta z posmrtnej KOBky s Mŕtvou vodou.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.