openeyes 21.01.2023 20:09 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Súlad povedal/-a: Odpoveď nájdeš skrytú v komentári od Michaely. Pre nich sú všetci ľudia rovnakí. Napíš, že bieli sú v niečom lepší alebo výnimoční a je zle.

Podľa mňa Stvoriteľ nikdy NEDEFINOVAL "vyvolený národ/rasu" už zo svojej podstaty, keďže všetko pochádza od neho. Toto môže tvrdiť len taká entita, ktorá sa "hrá na Stvoriteľa" - t. j. Hospodin, inak povedané Lucifer. A robí to práve kvôli ovládaniu/klamaniu človečenstva.
Títo "padlí anjeli", vo svojej pýche nad dokonalosťou svojich prvých výtvorov, sa dobrovoľne odpojili od Zdroja/Stvoriteľa a chceli ho napodobniť. Preto sú odkázaní na "čerpanie/kradnutie" energie od tých, ktorí sú na Zdroj napojení (a tak majú tiež možnosť stúpať po duchovnej ceste).
Implicitne: Lucifer a kol. ako prvé ovládli hadov/plazov, keďže im už (po)slúžili pri oklamaní Evy jablkom. Pravdepodobne sú to bytosti bez duší , a preto mohli/môžu Padlí do nich vstupovať - využívať ich telá na pôsobenie v našej realite (je možné, že práve kvôli tomu boli aj Padlými "stvorení").
Padlí majú veľký problém: človek duchovným rastom dospeje do takého štádia, v ktorom sa 3D realita stane nepotrebnou. A v prírode sa všetko nepotrebné transformuje - zaniká a rodí sa nové. Padlí anjeli však sú po vzdaní sa spojenia so Zdrojom doslova uväznení v 3D. Jej kolapsom zaniknú aj oni. Preto všemožne brzdia vzostup človeka nahor...

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.