Rusofil 21.01.2023 21:59 Zobraziť v diskusii

Re: O mlieku trochu ináč

@Bombulko povedal/-a:
takže ak si to telo nepýta, tak to logicky nepotrebuje :). takže to s tou hladovkou je pravda. pýta až ked potrebuje...všetko ostatné je skôr rozmar. niektorí chlapi to možno v živote nezažijú...ale ženy ak boli tehotné tak tú túžbu zrejme poznajú všetky :).

Tady ses seknul :) Můj 86 letý táta, pravidelně, tedy den co den chodí po baráku a hledá sladkosti. Leckdy mě vzbudí i v noci a ptá se mě, jestli nemám nějaký "koláčik". Včera jsem zjistil, že vyjedl celou krabici sušenek schovaných ve špajzu. Máma ho poslala pro okurky a když se dlouho nevracel, tak jsem se šel podívat, jestli se mu nic nestalo, no a on do sebe rval ty sušenky.
Denně mu musím uvařit tři kávy a to jen proto, že si dá do ní lžičku cukru. No a ten nemůže, jelikož má cukrovku. Koupil jsem mu speciální med z čekanky, aby si to kafe mohl osladit, ale ta lahvička mu vydržela asi 5 dnů, protože ji v nestřežené chvíli vypil. Žádné vysvětlování neúčinkuje, jelikož má alzheimra a nepamatuje si, co jsem mu řekl před hodinou.
Podobná anabáze je s mlékem, sádlem a kečupem. Každé ráno na snídani musí být převařené mléko a na svačinu chleba se sádlem a cibulí. Kečup je pro nás záchrana. Pokud mu nejde náhodou nějaké jídlo, naleju mu na něj kečup a je to. Tak nevím. Že by byl těhotný? Dnes je to v módě. :)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.