Rusofil 22.01.2023 07:54 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Michaela1 povedal/-a: Nicméně, protože jde téma stojící za bližší studium, dávám alespoň odkaz na spolehlivý překlad jak 1. knihy Henochovy (z etiopštiny), z níž úryvek pochází, tak 2. knihy Henochovy (ze staroslověnštiny) a dalších souvisejících relevantních textů.

Nevím, jak to děláte, Hox a teď i ty, ale pokaždé, když tady něco dáte, potvrdí to mojí verzi. Právě včera jsem na hvězdné obloze hledal takový shluk hvězd, abych si ujasnil, co na tom disku naši předci znázornili, kromě Země a lun.
Jsem zřejmě někým duchovním veden, protože jen co jsem naroloval text tvého odkazu, pohled mi padl na větu: kapitola 21 odstavec 3
"Zde jsem uviděl sedm hvězd na nebi dohromady svázaných jako velké hory a plápolajících ohněm"
No a teď se podívej na obrázek, který jsem tady dával před několika dny, co vidíš na obrázku vpravo nahoře u vrchního rohu Měsíce? 7 hvězd na nebi svázaných dohromady. O větším potvrzení mé verze jsem nemohl ani snít. A je to o to hodnotnější, že ten překlad je ze Staroslověnštiny.

K urážkám. Také jsem si jich na mojí adresu od Hoxe přečetl. Hox si měl uvědomit, že když tady bude tvrdit, že pocházíme ze znásilnění opice prasetem, někomu se to nebude silně líbit. Súladu se nelíbilo a tak se ohradil. Mohla bys uznat, že si Hox svým příspěvkem tak trochu naběhl.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.