Lavazza 22.01.2023 11:59 Zobraziť v diskusii

Re: Referendum 21. januára 2023

Pozrite, čo tí hajzli vyprodukovali:

https://www.infovojna.bz/article/matovic-olano-referendum-je-dokazom-ze-nie-je-vola-skracovat-volebne-obdobie

Predseda OĽaNO Igor Matovič po výsledku referenda opäť zaútočil na médiá, ktoré podľa neho pomáhali v kampani opozičným politikom.
Výsledky referenda sú dôkazom, že v spoločnosti nie je vôľa skracovať volebné obdobie. Hnutie OĽANO to uviedlo v reakcii na výsledky sobotňajšieho referenda.

"Slovensko má nádej, že politika nenávisti, zloby, rozvratu a rozkrádania, ktorú v súčasnosti reprezentujú strany Smer-SD, Hlas-SD a Republika, nebude úspešná ani v blízkej budúcnosti," doplnilo hnutie.

Na sociálnej sieti sa k výsledkom referenda vyjadril aj líder OĽaNO Igor Matovič. "Dňom volieb Fico s Pelerínou pochopili, že 25% pre blázna Matoviča znamená, že už ich nikto nebude kryť pred nezávislým vyšetrovaním ich zločinov … že skončila doba, keď po voľbách sa akosi zabudne na predvolebné sľuby. Len preto okamžite spustili permanentnú štvavú kampaň voči mne, OĽANO a vláde. 1000 dní len huckali, štvali, klamali, vyhrážali sa a manipulovali s ľuďmi, ktorí sú im ochotní stále akosi uveriť aj najväčšie bludy," napísal Matovič.


Bez komentára. Ako, keď ľuďom nevadí tá chobotnica naprieč políciou a justičným systémom, asi si to potrebujú vyskúšať na vlastnej koži. Ja som myslela, že aspoň tí neočko pôjdu a zopár prenbudených očko.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.