Súlad 23.01.2023 09:35 Zobraziť v diskusii

Re: Referendum 21. januára 2023

Súlad povedal/-a: A tiež, že nám chýba ešte 10%. Ale tých nájdeme a postupne sa pridajú. Dovtedy si musíme ujasniť čo chceme, nie len čo nechceme. Poďme na to!

Sherhi povedal/-a: Je nás síce milión ale toto vnímam skôr ako signál, že s týmto územím si môže každý robiť čo chce pretože len 1/4 voličov má záujem mať svoj osud trošku viac pod kontrolou.

Sherhi povedal/-a: Rovnaký milión je na tej neoliberálno-fašistickej strane, tých 25%, ktoré majú za sebou silu médií a oligarchia. Zvyšnej polovici je jej osud ukradnutý a tak aj skončia títo ľudia.

Vždy je to o tom, že malá skupina hajzlov stojí proti male skupine spravodlivých a mlčiaca väčšina sa vždy pridá na stranu víťaza. Koľko bolo boľševikov? Nezvíťazili preto, že ich bolo veľa, ale preto, že mali najlepšie organizačné schopnosti.

Je naivné očakávať od nich, že sa k nám pridajú a podporia nás. Nie, často to bude naopak. Je to na nás. Prečo je to na nás, pretože nikto iný do nedokáže urobiť, pretože nemá dostatočne otvorenú myseľ a srdce. Opakujem, myseľ a srdce zároveň.

Peter Staněk o tomto hovorí v čase 2:02:29.

Máme dve možnosti. Vykašľať sa na všetkých a zamerať úsilie na seba. Alebo ísť s kožou na trh a snažiť sa zachrániť seba záchranou celku. Druhá možnosť je cesta boľševikov a Vladimíra Putina. Voľba je na každom z nás. Žiadny spasiteľ nepríde. Len národ, keď sa spojí, môže dosiahnuť zmenu.

Peter Staněk a Rus v tomto videu hovoria, že u nás je 15% tých, ktorí chcú zmenu/prežiť. A Staněk dodáva, že potrebujeme ešte 10%. Našou úlohou je vypracovať víziu, za ktorou náš národ pôjde. Náš národ, nie národy cudzincov. KOBkárske knihy môžete zahodiť alebo spáliť, pretože sú k ničomu. Neprinášajú žiadne riešenia, skôr naopak, riešeniam bránia.

Zlatý Vek nastúpi, ale nie každý sa do neho dostane. Len tí, ktorí budú konať spoločne ako národ, majú šancu na prežitie.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.