dum 23.01.2023 12:25 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:

@dum povedal/-a:
Ešte video o sumerskom starovekom zozname popotopných aj niektorých predpotopných kráľov, bohov.

Vždyť jsou to právě ti, kdo tady genovou manipulací vyrobili své otroky. V Bibli je tato operace popsána, jako Adam z hlíny a Eva z jeho žebra. Přečti si knihu Enocha. Tam je popsán výsledek, jejich výroby. Citaci jsem tady již dával.
Také jsem již psal, že jejich děti, tedy "verchuška" EU jim v CERNu již otevřela bránu, aby se mohli jejich "rodičové", ne máma a táta, ale rodič 1 a rodič 2 vrátit na Zemi, aby se shledali se svými "potomky". Proto je v Evropě tak málo el.energie. Vše se převádí do CERNu, aby ji bylo dost na udržování hvězdné brány.

S tým že sa diali génové manipulácie, experimenty a rôzna pseudo-tvorba padlými alebo potomkami padlých počas celého procesu pádu civilizácií súhlasím a nemám s tým problém. Čo sa týka samotného vzniku genézy pádu a odpadnutia od Božích princípov, tak môj pohľad som napísal vyššie (a už aj skôr, nemení sa), súvzťaží s Pokušením a Pádom v Genezis, menej s apokryfmi. Práve "Adama a Evu + hada" (v mojom ponímaní niektoré entity z humanoidného človečenstva a civilizácie Bohom stvorených božích synov Adam a Eva) považujem za aktivátorov procesu pádu a prvých padlých pseudo-tvoriteľov a experimentátorov. Tu máme rozpor. Vlečie sa už dlhodobo, keďže ja stvorenie sveta a človečenstiev Bohom Stvoriteľom v prvých ,dňoch' v prvej a na začiatku druhej kapitoly Genezis beriem oddelene od stvorenia človečenstva Adama a neskôr Evy (potenciál a idea pádu) na našej planéte Hospodinom Bohom v druhej kapitole. Aj keď prvotné stvorené bytosti Hospodinom Bohom boli taktiež pozitívne ako človečenstvá z prvej kap. Genezis. Hospodin Boh (stvoriteľ ,Adama 'a neskôr ,Evy') predsa nemohol byť negatívna entita alebo padlý, lebo vtedy ešte negatívne entity ani padlí nikde neexistovali, bolo to predsa v čase pred aktiváciou procesu pádu a negativity. Mohol to byť kľudne samotný Absolútny alebo aj niektorý z jeho vyžiarených Aspektov, tak ako bol Ježiš Kristus Pravda a Život tak Hospodin Boh mohol byť napríklad Archanjel Michael ako knieža planéty a vyžiarený Božský Aspekt Tvorby, a ktorý až po aktivácii procesu pádu odovzdal riadenie Metatronovi či Monostonovi....To či si už padlí alebo ich potomkovia napr. až v neskorších časoch uvedených vo videu ,vyrábali' napr. ľudských otrokov alebo aj faunu či flóru a pod.- s tým nemám taktiež žiadny problém.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.