Lavazza 24.01.2023 09:16 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

A takto si my tu na Slovensku, žijeme v mafiánskom štáte. Ale kto tu mafia vytvoril, názor si spravte sami, Ľuboša Blahu:

ŠKANDÁL AKO HROM - LIPŠIC MÁ V PARLAMENTE BIELEHO KOŇA!

Poslanec Šeliga predložil do parlamentu návrh, ktorý by zabetónoval Lipšica vo funkcii špeciálneho prokurátora. Neuveríte, kto tento jeho návrh v skutočnosti napísal.

  1. Keď si otvoríte wordový dokument so Šeligovým návrhom, ako autor je tam uvedený istý Michal Záthurecký. To je, prosím pekne, Šeligov oficiálny poslanecký asistent.

  2. Zaujímavé to začne byť, keď si tohto pána vygooglite. Zistíte, že pôsobí v právnickej kancelárii Dentons, v ktorej úzko spolupracuje s Petrom Kubinom.

  3. Len pripomínam, že Kubina je pravá ruka Daniela Lipšica, ktorý takisto pôsobil v Dentonse, kým sa nestal špeciálnym prokurátorom.

  4. Kubina prevzal ako obhajca viaceré Lipšicove prípady, vrátane tzv. kajúcnikov, cez ktorých falošné výpovede sa snažia zničiť opozíciu.

  5. Nehovoriac o tom, že Kubina obhajuje aj Čurillovcov, ktorí sa rehlili na smrti Milana Lučanského, chceli podpaľovať autá vyšetrovateľke, hovorili o zabíjaní detí. A tak. Takí dobráci.

  6. Kubina bol zároveň oficiálnym poradcom Zuzany Čaputovej. Tej Čaputovej, ktorá sa v živej kauze Čurillovcov otvorene zastala.

  7. A teraz sa dostávame k pointe: Šeligov asistent Záthurecký je Kubinov kolega z Dentonsu, spolu chodievajú prednášať, dokonca v decebmri 2022 ruka v ruke organizovali verejnú prednášku.

  8. Niet pochýb, že úzko spolupracujú. A niet pochýb, že Lipšic a Kubina boli blízki kolegovia v Dentonse a že Kubina prevzal Lipšicove prípady.

  9. V tejto rovnici pôsobí Šeligov asistent Záthurecký ako Lipšicov biely kôň. On pripravuje návrh zákona na zabetónovanie Lipšica, on píše dôvodovú správu.

  10. A Šeliga poslúžil. Má u seba Lipšicovho človeka, ktorý zaňho robí špinavú robotu. A ošetruje Lipšicove záujmy. Toto je taká degradácia slovenského parlamentu, že to až bolí.

  11. Ako je možné, že Šeliga zapredal svoj poslanecký mandát na to, aby robil spojku Lipšicovi? Ako je možné, že takto bohapusto obhajuje záujmy právnikov Dentonsu?

  12. Šeliga má ako zástupca ľudu slúžiť ľuďom. A nie Lipšicovi. Ani Kubinovi. Žiadnym svojim právnickým mafiám. Žiadnym pofidérnym kamošom. Ale ľuďom.

  13. Toto je škandál, aký nemá obdoby. Ešte raz - Lipšic má v parlamente svojho bieleho koňa. A ten mu píše zákony. Na jeho vlastnú ochranu.

  14. Lepšie by to nevymyslel ani Don Corleone. Za toto by sa mal Šeliga zodpovedať. 

  15. A Lipšic s Kubinom aj s celým tým ich Dentonsom nech láskavo vysvetlia, prečo prznia legislatívny proces a zneužívajú ho na presadzovanie vlastných záujmov.

Z tohto sa len tak ľahko nevyvlečiete, vy gauneri. Spravodlivosť si vás nájde. 

https://t.me/LubosBlahaSmer/635

———
Myslím, že Seliga má dosť slusnoslovenskejnmotivacie z cias protestov kvoli Kuciakovi, aby konal ako koná.

Doplnené o Dannyho koláž, ilustrujucú vzťahy:

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.