Súlad 24.01.2023 09:29 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

Stvoriteľ je absolútny. Je v ňom obsiahnuté všetko a je zdrojom všetkého. Okrem neho nie je nič. Aby mohol sám seba zažiť, stvoril systém hier, v ktorých sú určité pravidlá. V každej hre iné.

Stvoril živatmy, ktoré tieto hry hrajú. Každá bytosť má právo podriadiť si bytosť o tri úrovne nižšie. Ak ste na úrovni 1-3 čakry (stohne), nikomu nevládnete, ale iní vládnu vám. Preto nás strachmi, jedni, dekadenciou a ďalšími vecami držia takto nízko.

Naša hra je v časti vesmíru so slobodnou vôľou. Ak si vyberieme byť klamaní, budeme klamaní. Ak si vyberieme trpieť, nikto nás nepríde zachrániť. Že nás oklamali je naša voľba. V Ráne Svaroga už začína byť všetko zjavné (apokalypsa = odhalenie) a necháme len ten, ktorý si vybral nechápať.

Z našej hry sa prestali vracať živatmy do centra živatiem, kam sa vracajú s jedinečnými skúsenosťami po zvládnutí hry. Naša hra nielen našou vinou upadla a už bolo rozhodnuté, že bude zrušená a nahradená novou. Do novej hry sa nedostane každý, preto je potrebná duchovná práca na sebe.

Sme 16-rozmerné bytosti so živatmou (živatomárnou časticou Stvoriteľa, čiže Živou tmou s nekonečným potenciálom) a žijeme v 12-rozmernej hre. Boli sme stvorení na obraz Stvoriteľa. Bohovia a anjeli sú na deviatej úrovni, preto tí, ktorí sú na 1-3 čakre (stohni), sú im podriadení. Nahor stúpame ako plavák po odstránení negatívu, čiže toho, čo nás drží dole. Ak sa nemýlim, výraz Boh zaviedli až kresťania a u nás sa predtým nepoužíval.

Zo singularity sme sa dostali do duality. Aby mohlo byť niečo vysoké, musí existovať nízke. Aby sme pochopili, čo znamená dobro, musí existovať zlo.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.