dum 24.01.2023 14:07 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Súlad povedal/-a:
@dum, zvláštne, že keď si tak neochvejne presvedčený o svojej pravde, opakovane reaguješ podráždene, keď sa k nej niekto kriticky vyjadrí. Dokonca si sám odporuješ, keď píšeš, že si nemyslíš, že sa mýliš vo viacerých veciach a ukončíš to tým, že si myslíš, že tvoje teórie sú veľmi blízko skutočnosti. Sú dosť blízko, ale openeyes je bližšie.

Ak si tak blízko skutočnosti, ako je možné, že akonáhle na teba veľmi umiernene reagujem, umiernene v porovnaní so šmejdom Hoaxom, hneď chceš utekať, alebo prestať písať. Možno ani sám nie si presvedčený o svojej pravde, keď to takto robíš. Áno, možno robíš chybu, keď píšeš na mieste, kde viacerí o duchovne niečo vedia a nezameriavaš sa len na úplných laikov, ktorým dokážeš predať čokoľvek. Očividne je to pre teba v tomto životnom období najdôležitejšia vec, preto berieš všetko osobne. Nevšimol som si, že by si takto písal aj k iným témam. Je to v poriadku. Viackrát som ti napísal, že s tebou ani tvojimi teóriami nemám problém. Tieto veci si budeš musieť spracovať sám.

No, môj príspevok si vyhodnotil zle. Nechcem utekať ani prestať písať ani nereagujem podráždene, ani to neberiem osobne, ani nič nechcem predať, len predostieram idey. Tvoju momentálnu úlohu a rolu na planéte akceptujem. Keď je niekto ešte bližšie skutočnosti a poznaniu, som len rád.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.