Lavazza 25.01.2023 21:26 Zobraziť v diskusii

Re: Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

Prečo taký post od Ľuboša Hricu?

Dnes som pocuvala IV. Áno Schwartzkopfa nadácia, sa spája s istým Schwarzkopfom, ktorý bojoval vo Wehrmachte. Mozete si to tiež vypočuť:-)

https://www.infovojna.bz/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2512023?m=1

Cca 40 min do konca. Viel Spass…

Komu sa nechce počúvať, tak ešte od Chmelára:

Chmelár priblížil, že Heinz Schwarzkopf nebol totiž len svetoznámym podnikateľom, ktorý vybudoval slávnu chemickú a kozmetickú značku. Bol to predovšetkým prominentný člen NSDAP a veliteľ čaty SS, ktorá sa ako najreprezentatívnejšia jazdecká formácia ríšskeho hlavného mesta zúčastnila na všetkých relevantných vojenských prehliadkach, fakľových sprievodoch a zhromaždeniach Reichstagu. Presvedčeným nacistom bol od mladosti, už vo svojej dizertačnej práci propagoval totalitárne pracovnoprávne predpisy zavedené Adolfom Hitlerom. Bol obľúbencom nacistického vodcu a mal blízke vzťahy s najbeštiálnejšími vrahmi SS a vojnovými zločincami ako boli Hermann Fegelein, Gustav Lombard či Erwin Rösener.

„V odôvodnení sa však píše, že ju dostala za „odvahu postaviť sa organizovanému zločinu“. Tu už kriticky zmýšľajúceho človeka začnú nahlodávať prvé pochybnosti, najmä keď si nevie spomenúť na jej jediný odvážny čin – ten skutočný, nie ten marketingovo vyrobený,“ podotkol vo svojom statuse.

https://www.hlavnespravy.sk/udelenie-dalsej-ceny-zuzane-caputovej-vyvolalo-vasne-peniaze-ktore-prijala-su-spinave/3024741

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.