Rusofil 28.01.2023 18:40 Zobraziť v diskusii

Re: Voľby prezidenta ČR/zvolený prezident Peter Pavel

@Súlad povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Je zajímavé, že od několika astrologů jsem slyšel, že nový prezident bude prezidentovat jenom 2 roky.

Až dva roky? Kto to tvrdí?

Kromě toho, Pavel má v tomto roce životní číslo 4, což znamená smrt.

V numerológií sa nevyznám. Môžeš o tom napísať viac?

Díval jsem se na video Baudyše (mimochodem zmínil tam, že si nechal udělat test DNA a má R1a), tak ten zmínil, že to vidí v jeho horoskopu nejen on, ale i jeho další kolegové, i ti, kdo přejí vítězství Pavlovi.
To stou numerologií, díval jsem se na video numerologa Stanleye Bradleye a ten to tam zmínil. Konkrétně zmínil Pavla, že v letošním roce je jeho životní číslo 4, které znamená smrt, což není dobrá konstelace.
Jinak přemýšlím nad tou euforií Babiše, při projevu a uznání porážky a myslím, že mu spadl kámen ze srdce. A sice, že hypoteticky nebude to on, kdo bude posílat naše kluky války, ale vyžere si to Pavel s Fialou. Víte, co to bude pro kavárnu a voliče Pavla, když k tomu hypoteticky dojde? Já vím, budou ho omlouvat, ale bude to stejné, jako když očkovaní v současné době zjišťují, jak si naběhli. Schválně, podívejte se na projev Babiše, který jsem tady dával. Tak nevypadá poražený muž.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.