Kaktus 28.01.2023 22:34 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Dám to ještě sem.

Jak zhruba vidím budoucí vývoj, vzhledem k tomu, že máme za prezidenta NATOvského gerenerála:

Mimochodem, těším se, jak ten voják, mariňák, mužný generál bude mluvit o právech LBTQ, potkávat se s nimi a obhajovat je...myslím, že se mu z té ostudy zkroutí knír.

NATO potřebují hlavně briti, kteří se bez něj a bez války (kterou ovšem nesmí bojovat oni, ale nějaký jiný užitečný idiot) stanou jen ostrovem bez vlivu a bez měnové zóny.

USA vidí budouctnost v AUKUSu, avšak aby měli plnohodnotné velení, potřebují rozrušit Anglii (Kanada, Austrálie...). Sunak se již činí.

Ukrajina je mrtvý projekt a jen žere dolary, z budoucího hlediska je pro USA nežádoucí, tím spíš, že k moci se dostanou republikáni.

USA musí zvýšit dluhový strop - za to musí dát demokrati republikánům snížení výdajů - opět ukrajina. Zaslechl jsem ideu, že čistky v ukrajinské garnituře mají za cíl nahradit lidi pod vlivem Anglie na lidi pod vlivem USA.

Naše nepříčetná vládní sebranka bude během Pavlova období hozena přes palubu, jelikož ty mopsly nebude nikdo chtít živit. Ve výsledku se z nich stanou pohrobci západního globalistického modelu, který se postupně bude scvrkávat na anglické satelity - ale jen do doby, než bude Anglie marginalizována.

Ukroprovokace s polským traktorem jasně ukázala, že USA se nemíní v ničem podobném angažovat, jakože by zas nějakého blba napadlo provést provokaci a pak vyřvávat o nějakém článku smlouvy a kolektivní obraně. Tudíž vyhlášení podobné tomu Orbánovu (či od Bearbock) - že NATO je válce s Ruskem, může ve výsledku jen urychlit rozpad NATO - pokud je RF vezme za slovo

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.