Súlad 29.01.2023 09:34 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Rezidentka je odpísaná. Vláda ešte viac. Museli z hrobu vytiahnuť Pičurindu, pretože inak by ich čakal debakel dokonca aj s tým osočovaným Robertom Ficom. Cigán cieli na liberálnu zberbu, ktorá čím menej vie a čím je obmedzenejšia, tým viac je presvedčená o svojej pravde.

Vo vysokých politických kruhoch je vraj verejným tajomstvom, že Ivan Mikloš má na svojom účte 4 miliardy euro. Či je to tak, netuším. Donieslo sa mi to niekde na ulici v diskusii, už si ani nepamätám kto mi to hovoril, pravdepodobne to bolo na nejakom mítingu, kde sa o tom ľudia v dave bavili.

Mal som diskusiu s jedným liberálom. Názory ako cez kopirák z masmédií. Fico bol pre neho zlý a Vladimír Mečiar tiež. Spýtal som sa, kde si nechal Mikuláša Dzurindu? Vraj čo je s ním? Predal predsa strategické podniky za smiešne sumy. Podržte sa, tento kovaný liberál o tom nemal ani šajnu. Masmédiá nepovedali, liberálni fašista v strednom veku, ktorý to všetko zažil, ale má pamäť +- dva týždne, to nevie.

Čo sa budú snažiť robiť? Pozatvárať opozíciu, pretože inak budú mať ťažkosti. Aj keď majú eso v rukáve v podobe spolupracovníka C I A (r)Esetu, ktorý sčítava hlavy. Ale pssst, voľbami sa už roky nemanipuluje.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.