Lavazza 30.01.2023 07:46 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

Tak ako sa robíš štúdie, z TG Petra Weisa:

Neziaduce ucinky? V poho. Zmenime studiu. A uz nie su. Dobre, ze?

Clovek umrie? No a co. Ved mame statistiku, a ta mrtvych kriesi a sprostych presviedca.

https://expose-news.com/2023/01/28/dementia-study-omits-covid-vaccine/

Prekladá Google:

Štúdia z marca 2022 tvrdila, že u pacientov s pneumóniou spojenou s covidom bola zistená výrazne vyššia miera novovzniknutej demencie ako u iných prípadov pneumónie.

Profesor Norman Fenton preskúmal štúdiu a vystavil slona v miestnosti: štúdia ignorovala stav očkovania pacientov proti covidu.

V miestnosti je ďalší slon: hlavný autor štúdie je konzultantom spoločnosti AstraZeneca. Takže prof. Fenton napísal tomuto autorovi, aby mu položil niekoľko relevantných otázok.

Ale hlavným problémom štúdia je neschopnosť všimnúť si „slona v miestnosti“. Zatiaľ čo autori zvažovali všetky druhy fyziologických a demografických faktorov, zdá sa, že zabudli vziať do úvahy stav očkovania pacientov proti covidu , čo je celkom opomenutie vzhľadom na to, že štúdia bola vykonaná po počiatočnom zavedení vakcíny.
———

Pisala som, že čítam knihu Virova manie, som cca v polovici a teda mám celkom dosť metód a “výskumov a štúdii”, ktoré majú preukázať to či ono, resp. tvrdenie faktov, ktoré nikdy štúdiami doložené neboli. Napr. že BSe sa prenáša na človeka konzumáciou hovädzieho mäsa, že HIV spobobuje AIDS atd. Takze účelové výsledky má vôbec neprekvapujú. Ale je to smutné, že ti ľudia si vôbec neuvedomujú, že ide o životy ľudí.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.