Lavazza 30.01.2023 08:05 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

A ešte z rozhovoru Dr. Mesika pre e-report:

https://ereport.sk/toxic-by-design/

Z článku:

V prvom rade potrebujeme jasný jazyk: to, čo si milióny ľudí dali napichať do tiel pod názvom „vakcína proti covidu,“ boli experimentálne preparáty vírusovej genetickej informácie kódovanej v mRNA.

Nie je vakcína ako vakcína

To, že ich nazvali „vakcíny“ bola len marketingová manipulácia. Skutočné vakcíny sú totiž hotové antigény (chemicky sú to látky bielkovinovej a sacharidovej povahy na povrchu patogénov), ktoré stimulujú imunitnú odpoveď, nie nukleové kyseliny.

Varovania

A teraz k vašej otázke. Pred rizikami týchto mRNA preparátov varovali špičkoví nezávislí vedci od samého začiatku. Vírusová mRNA podaná do tiel miliónov ľudí, ktorí uverili farmabiznisu, alebo sa dali zlomiť tvrdým nátlakom vlád, totiž kóduje vírusový S-proteín, ktorý je sám o sebe silne toxický. Bunky „očkovaných“ ho pritom vyrábajú na miestach po celom tele, v neznámych množstvách a nevedno ako dlho.

Narušenie imunity

U niekoho bola produkcia S-proteínu mierna, lokalizovaná a krátkodobá – to sú tí, čo mali šťastie. Žiaľ, zatiaľ nepoznáme množstvo tých druhých. Tým sa pichnutá vírusová mRNA dostala krvným a lymfatickým obehom do buniek v rôznych častiach tela. Infikované bunky začali produkovať a vylučovať na svoj povrch veľké množstvo S-proteínu.

Ten potom vyvolal imunitnú reakciu, teda miestny zápal. Pokiaľ ide o bunky srdcového svalu, ide o potenciálne smrteľný zápal myokardu, pokiaľ o iné časti tela, vzniká zápal tam. Súčasne dochádza k rozladeniu celého imunitného systému.

Moja poznámka: nuž toto môže byt vysvetlenie, prečo niektorí opichani, nemajú zatiaľ žiadne vedľajšie účinky.

Ďalej z rozhovoru, čo je podľa mna asi najhoršie:

Úmrtia mladých a detí

Vidíme, že nikdy od roku 2018 nezomieralo každý týždeň toľko detí do 14 rokov (prvý graf) ani toľko mladých vo veku od 15 do 44 rokov, ako na konci roka 2023!

Všimnite si, že počas prvej vlny covidu v roku 2020 a začiatkom roku 2021 zomieralo dokonca menej detí ako je dlhodobý priemer.

Úmrtnosť detí a mladých začala stúpať až v druhej polovici roku 2021. Priamo v časovej následnosti po tom, čo začali vírusovou mRNA opichávať aj mladých ľudí a deti. (V článku sú grafy pozn.)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.